Elementhus fra Talgø Bygg

Hus fra Agrobygg

Sammen med samarbeidspartnerne våre kan vi skape drømmehjemmet ditt, fra planlegging til nøkkelferdig produkt. Vi er forhandler av Norgeshus som har et stort utvalg husmodeller, enten du ønsker en moderne, tradisjonell eller herskapelig bolig. Om du heller er på utkikk etter et unikt og helt kundetilpasset hus, kan vi også tegne og prosjektere dette.

Norgeshus // Granli

Å bygge hus er et av livets største valg og viktigste investeringer – da er det godt å ha en stødig byggteknisk partner å støtte seg på. Vi i Talgø Agrobygg følger deg langs hele prosessen – fra de første skissene kommer ned på blokka til du har nøkkelen i hånda.

Tor Harald Heimsnes, daglig leder – Talgø Agrobygg

Som en del av Talgø-konsernet har vi godt samarbeid med søsterselskapene våre, for eksempel innen både elementproduksjon og trelast. Dette kommer deg som kunde til gode – både via effektivitet i byggeprosessen og konkurransedyktige priser.

Se alle husmodeller fra Norgeshus her

Norgeshus // Vika

Er du klar til å starte på veien til husdrømmen i dag? Ta kontakt med oss for en hyggelig prat, eller for å få tilsendt Norgeshus sin huskatalog. Vi tilbyr gratis befaring og kommer gjerne med et pristilbud.

Hvorfor velge MøreRoyal?

  • Minimalt vedlikehold

    MøreRoyal er ferdig behandlede materialer klare til bruk, og krever lite og enkelt vedlikehold over tid

  • Kun det beste er godt nok

    For å bli et MøreRoyal-produkt må materialet gjennom egne sorteringskrav for å sikre god kvalitet

  • Garanti mot råte

    Trelast som er vedlikeholdt og montert etter anvisning er dekket av en 50 års garanti