Elementhus fra Talgø Bygg

Talgø Agrobygg

Talgø Agrobygg er ei veletablert snekkerbedrift i Bindal på Helgeland. Herfra betjener vi kunder over hele Nord- og Midt-Norge. Vi leverer tjenester både til privatpersoner, bedrifter og offentlig sektor.

Vi tilbyr de fleste snekkertjenester, men har et særskilt rennommé som spesialister på landbruksbygg. Her kan vi vise til fornøyde kunder både i Finnmark, Troms, Nordland og Trøndelag. I tillegg er vi forhandler av Norgeshus og leverer hus og hytter med nedslagsfelt i Nærøysund, Leka og Bindal.

Norgeshus // Eggedal

I Talgø Agrobygg har vi fokus på god dialog med kunden under hele prosessen. Vi bygger kvalitetsbygg som leveres til avtalt tid og pris – dette er vårt kundeløfte. Siden vi er en del av Talgø-konsernet, skapes synergier og gode utviklingsmuligheter på tvers av konsernets forretningsområder. Dette kommer deg som kunde til gode.

Våre tjenester

Landbruksbygg
Hus
Hytter
Oppussing og rehabilitering
Næringsbygg

Norgeshus // Torp

Våre ansatte er den aller viktigste ressursen vi har, og vi jobber bevisst mot å være områdets mest attraktive arbeidsplass i vår bransje. Vi mener nemlig at fornøyde ansatte som trives på jobb har mest yrkesstolthet og leverer den beste kvaliteten.

Kontakt oss for gratis befaring, pristilbud og en hyggelig prat om hva vi kan gjøre for deg!

Hvorfor velge MøreRoyal?

  • Minimalt vedlikehold

    MøreRoyal er ferdig behandlede materialer klare til bruk, og krever lite og enkelt vedlikehold over tid

  • Kun det beste er godt nok

    For å bli et MøreRoyal-produkt må materialet gjennom egne sorteringskrav for å sikre god kvalitet

  • Garanti mot råte

    Trelast som er vedlikeholdt og montert etter anvisning er dekket av en 50 års garanti