Massivtre fjøs

Landbruksbygg

Fjøs, driftsbygninger og andre landbruksbygg er spesialiteten vår. Vi leverer løpende prosjekter til landbruket helt fra Trøndelag og nordover til Finnmark. Lang reisevei er ingen hindring for oss. Med erfarne ansatte som trives på reisefot, er byggeprosjekter over lange avstander en naturlig del av hverdagen.

I 2022 har vi fra hovedkontoret i Bindal blant annet jobbet med ombygging til robotfjøs, restaurering og påbygg i Steigen, nyfjøs i Tana og tretak på betongbygg i Nordreisa.

I Bindal har vi egen produksjonhall der vi ferdigstiller element i tre av høy kvalitet, og vi samarbeider også om elementproduksjon med vårt søsterselskap Talgø Bygg i Surnadal. Denne byggemetoden gjør at vi kan tilby en svært effektiv byggeprosess, der det går kjapt å få opp et tett bygg.

Vi jobber mye i værutsatte strøk og kjenner det norske klimaet og dets utfordringer særdeles godt. Derfor produserer vi solide elementer med god avstiving og lang holdbarhet. Våre bygg og byggeelementer leveres i trematerialer av premium kvalitet, der vi kan gå god for prima isolasjonsevne, optimalt inneklima og utprøvd toleranse for norsk vær.

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud på fjøs, driftsbygning eller andre landbruksbygg.

Våre varianter

Hvorfor velge MøreRoyal?

  • Minimalt vedlikehold

    MøreRoyal er ferdig behandlede materialer klare til bruk, og krever lite og enkelt vedlikehold over tid

  • Kun det beste er godt nok

    For å bli et MøreRoyal-produkt må materialet gjennom egne sorteringskrav for å sikre god kvalitet

  • Garanti mot råte

    Trelast som er vedlikeholdt og montert etter anvisning er dekket av en 50 års garanti