Bygg hyttedrømmen med elementer – raskt og effektivt

Har du funnet drømmetomten hvor hvilepulsen venter et sted i det fjerne? Sitter du og klør deg i hodet over hyttemodeller, fargeprøver og RAL-koder? I Norge bygges det over 6.000 hytter årlig, og bak enhver nyoppført hytte ligger det en unik drøm – og mye tankevirksomhet. Trenger du en sparringspartner for å stokke tankene, er vi her for deg. Ett av våre heteste tips er å gå for elementer, så går selve byggingen i en fei! Så er du et stort skritt nærmere hvilepulsen allerede.

Foto: Lediard foto AS

Hvorfor bygge hytte med elementer?

Begrepet «tid er penger» er kanskje både velkjent og forslitt, men alle som har vært gjennom en byggeprosess vet at det absolutt er tilfellet når det kommer til bygging av hus og hytter. Det er en av årsakene til at stadig flere får øynene opp for fordelene ved elementer. Elementer bidrar ganske enkelt til en langt mer effektiv byggeprosess, hvor forhåndsproduserte elementer kan monteres på en brøkdel av tiden det tar å plassbygge. Rask montering bidrar også til at bygget lukkes for vær og vind tidlig i prosessen, slik at bygget tørker fort og innvendig arbeid kan påbegynnes tidligere. Det er viktig å være klar over at bruk av elementer fortsatt gir samme grad av fleksibilitet, slik at du ikke trenger å gå på kompromiss med din drøm. Våre elementer leveres som standard med innsatte vinduer og med MøreRoyal® kledning utvendig, men også dette kan selvsagt tilpasses.

Våre hyttemodeller

Gådalen hytte
Gådalen Eiendom, Storvasshaugen. Foto: Interiørfoto

Hos Talgø Bygg får du hjelp med å tegne drømmehytta. Noen har en klar visjon, og ønsker å tegne hytta selv, med kyndig veiledning undervegs. Andre ønsker å ta utgangspunkt i en hyttemodell de har falt for, men ønsker kanskje tilpasninger som gjør at løsningen passer enda bedre til tomten eller deres livssituasjon.

Vi vet at hytta betyr utrolig mye for folk. Hytta skal være det ultimate fristedet, og det er ganske enkelt avgjørende at vi har god dialog med kunden fra start til mål, slik at sluttresultatet stemmer med kundens forventninger. Og vi bidrar gjerne med idéer, vi har sett mange gode løsninger som vi gjerne anbefaler videre! Hva med å bytte ut skyvedøren til terrassen med en foldedør? Utrolig lekkert – og du får naturen helt inn i stua!

Erling Talgø, Talgø Bygg
Foto: Lediard foto AS

Velg ferdigstillingsgrad selv

Gådalen hytte
Gådalen Eiendom, Storvasshaugen. Foto: Interiørfoto

Er du handy, har litt tid til overs og ønsker å ta større del i byggeprosessen selv? Da kan du bestille byggesett med kun elementleveranse, eller ferdig oppsatt råbygg, hvor kun innvendige arbeider gjenstår. Er du imidlertid usikker på forskjellen mellom stikksag og kappsak, og føler for å overlate hele jobben til fagfolk, kan vi ta hele jobben fra A til Å. Uansett hva du velger vil vi ha tett dialog undervegs, slik at du føler deg trygg uansett hvilken løsning du velger.

Vil du vite mer om hytter fra Talgø Bygg?

Ta kontakt!

Vårt team står klare til å hjelpe deg på vegen mot drømmehytta. Ring oss i Talgø Bygg på telefon 71 65 80 00 for en uforpliktende samtale.

Pssst. Vi forhandler også hytter fra Norgeshus gjennom Talgø Tradbo, se tradbo.no

Velkommen til hvilepuls!