Bygge verksted? Ferdig bygg på 1, 2, 3 med elementer

Er du av den nevenyttige typen som liker å skru litt bil? Eller liker du å skape noe kreativt med egne hender, enten det er møbler eller kunst? Drømmer du om å bygge verksted, er det kanskje enklere å realisere drømmen enn du tror. Med elementer i tre får du full fleksibilitet, og selve byggeprosessen går unna i en fei. Og du, vi hjelper deg selvsagt hele vegen fra start til mål, dersom du skulle ønske det.

Bygg et verksted som passer deg

Å bygge et verksted høres kanskje «rett fram» ut, men bruk likevel litt ekstra tid i idéfasen. Den tiden du investerer i idé- og planleggingsfasen vil nemlig lønne seg i det lange løp. Det koster vanligvis langt mer å endre på planene når startskuddet for byggingen har gått, enn når verkstedet kun er på skissestadiet. Trenger du noen å sparre med, er vi gjerne med og utarbeider tegninger for deg.

Noen eksempler på hva det kan være verdt å tenke på:

 1. Budsjett
  Start med budsjettet, så er det enklere å komme riktig ut fra hoppkanten. Da blir det også langt enklere for en leverandør å gi deg en pekepinn om hva som er realistisk innenfor rammene til prosjektet
 2. Innhold
  Skal verkstedet kun fungere som verksted, eller er dette en gylden anledning til å slå flere fluer i en smekk? Hva med å kombinere verkstedet med garasje? Eller hva med å legge til noen ekstra kvadratmeter, slik at du får plass til en ATV, kano eller alt av skiutstyr?
 3. Design
  Design er mer enn lengde x bredde. Husk å ta hensyn hvordan du ønsker å bruke verkstedet, slik at utformingen blir mest mulig praktisk. Skal verkstedet gi plass til en bil, eller kanskje en campingvogn? Sjekk at porter blir både brede og høye nok til at de ikke legger begrensninger på bruken.
 4. Det lille ekstra
  Finnes det noe som gjør at bygget går fra å være et verksted og til å bli et sted hvor du vil tilbringe det meste av fritid? Hva med å legge til et tak-utstikk eller en liten terrasse for eksempel? Perfekt til det er på tide med dagens første 5-minutter.

Hvorfor bygge verksted med elementer?

Å bygge med elementer gir en rekke fordeler. Ved å velge prefabrikerte elementer får du en oversiktlig byggeprosess med lite administrasjon. Elementene produseres under kontrollerte former i moderne fabrikklokaler, før de transporteres ut til byggeplass for rask og effektiv montering. På denne måten er du også sikret at bygget raskt lukkes, og du er trygg på at vær og vind holdes ute. Slik kan også de innvendige arbeidene påbegynnes langt raskere. Elementene produseres i henhold til dine tegninger, og kan leveres som byggesett, eller helt nøkkelferdig.

Les mer om elementbygg fra Talgø Bygg her.

Verksted med MøreRoyal kledning

Verksted fra Talgø Bygg leveres som standard med royalimpregnert kledning; MøreRoyal. MøreRoyal er førsteklasses, ferdig behandedle materialer klare for montering. Materialene er dobbeltbehandlet, noe som innebærer at de både er trykkimpregnert og kokt i olje under vakuum. Det gir unike egenskaper, perfekt for både privat- og proffmarkedet.

Les mer om egenskapene til MøreRoyal her.

Vil du vite mer om verksted fra Talgø?

Ta kontakt på telefon 71 65 80 00, eller via vårt kontaktskjema.