Byggesett til hytte

Skal du bygge hytte og er klar for litt egeninnsats? Da kan byggesett være løsningen for deg. Vi kan levere byggesett i alle størrelser og prisklasser, og sammen finner vi hytta som passer perfekt for deg og din familie. Enten den skal ligge på fjellet eller ved sjøen. Les mer om våre byggesett til hytte her.

Hytte på Kårvatn i Todalen, Surnadal kommune. Foto: Lediard Foto AS.

Byggesett med ulik leveringsgrad

Skal du bygge hytte og ønsker å gjøre litt av jobben sjøl? Da kan det være verdt å se nærmere på byggesett fra Talgø. Her kan du velge ulik leveringsgrad på byggesettet, enten ren elementleveranse, eller en utvidet leveranse med alt du trenger til ferdig råbygg. Alle våre byggesett er konstruert etter den lovpålagte standarden TEK 17, slik at du er trygg på at du får en hytte av høy kvalitet.

Byggesett til hytte – som ren elementleveranse

Ønsker du den enkleste leveringsgraden kan du velge ren elementleveranse. Da mottar du en elementleveranse som består av standard ytterveggselementer. Disse har ferdig monterte vinduer og leveres med utvendig kledning.

Som standard inngår følgende:

  • Vindu: Hvitmalt tre
  • Kledning: MøreRoyal
Detaljfoto av hytte med MøreRoyal kledning. Foto: Lediard Foto AS.

MøreRoyal er dobbeltbehandlede materialer. Kledningen trykkimpregneres først, deretter kokes den i olje under vakuum. I fremstillingsprosessen kan treverket tilsettes fargepigmenter, slik at materialene er klare for montering på vegg så snart de er ferdige. Sluttresultatet er vakker, varig og miljøvennlig kledning. Variasjonsmulighetene er mange, slik at du kan få det uttrykket du ønsker på din hyttedrøm.

Les mer om kledning i MøreRoyal her

Ønsker du annen kledning enn MøreRoyal er det fullt mulig. Spør oss om alternativer.

Byggesett til hytte som elementleveranse, inkludert varer til råbygg

Ønsker du et mer komplett byggesett anbefaler vi elementleveranse kombinert med varer til ferdig råbygg. Da mottar du i tillegg til elementene nødvendige bærekonstruksjoner, slik som bindingsverk til bærevegger, søyler og dragere, takkonstruksjon, samt alle varer til taktekking, takrenner og terrasser.

Som standard inngår følgende:

  • Tak: Mestertekk takpapp eller tilsvarende
  • Takrenner: Lakkert aluminium
  • Utvendige dører: I henhold til tegning for den enkelte modell

Bygget skal med disse leveransene kunne ferdigstilles utvendig – enkelt og greit!

Byggesett forenkler byggeprosessen

Foto: Lediard Foto AS.

Om hytta er 50 kvm eller 200 kvm spiller ingen rolle, velger du byggesett forenkles jobben vesentlig. Det gjelder også om du ikke ønsker å bygge selv, men heller vil leie inn noen til å ta hånd om byggingen. Vi kan også tilby montering i enkelte kommuner, spør oss gjerne om utvidet leveranse.

Elementer fra Nordmøre

Våre byggesett produseres i moderne fabrikklokaler i Todalen på Nordmøre. Her sørger en framifrå arbeidsgjeng for at alle elementer produseres under optimale forhold. Det gir byggesett av høy kvalitet, og jobben enda enklere for deg som skal montere det hele.

Selve produksjonen går raskt og effektivt. Du har også full kontroll på hvor ditt byggesett befinner seg i prosessen til enhver tid. Straks vi er ferdige med elementene her hos oss, lastes de over til transportør som sørger å få dem trygt frem til din tomt, enten den er på fjellet eller ved sjøen.

Les mer om vår elementproduksjon her

Byggesett kan leveres over hele landet.

Pris på byggesett fra Talgø

Er du klar for å gjøre hyttedrømmen til virkelighet? Be om pris på byggesett til hytte fra oss, så skal du få et kjapt prisoverslag. Du når oss på telefon 71 65 80 00, eller via vårt kontaktskjema. Og du, vi setter alltid pris på om du har tid til å stikke innom. Vi skal ha kaffen klar!

Alle hyttene leveres som byggesett og etter gjør-det-selv prinsippet.