Hvilket hus passer for deg – fra standardmodell til eget design

Å bygge hus er kanskje noe av det mest spennende og nervepirrende du kan oppleve i løpet av et liv. Når du tar valget om å bygge et hus helt fra scratch er det tross alt en stor investering som du skal leve med i mange år. Da er det ikke så rart at sommerfuglene blafrer litt ekstra i magen når deadline for en rekke beslutninger nærmer seg, og tomt, husmodell og husleverandør er blant de mest sentrale valgene du står overfor. Er du på jakt etter en standardmodell – eller ønsker du at huset skal være 100% ditt, fra en løs skisse på en A4-blokk, til det står klart og du kan vri om nøkkelen i inngangsdøra? Uansett hva du velger, vi bistår deg gjerne på veien, slik at dine tanker og idéer kan forvandles til et hjem.

Foto: Norgeshus // Pynten

Standardmodell – aldri helt standard

Gjennom vårt datterselskap Talgø Tradbo er vi forhandler av Norgeshus, arkitekttegnede eneboliger i tradisjonell, herskapelig og moderne stil. Og selv om du tar utgangspunkt i en standardmodell er det fortsatt mange valgmuligheter. Her finnes det hus tilpasset både flat og skrå tomt, i én eller flere etasjer, med få eller mange soverom – og med et spenn fra 100 til over 280 kvm. Bruk gjerne litt tid til å finne den stilen og det huset som appellerer mest til deg. Og husk at standard aldri er standard. Alle husmodeller kan justeres og flikkes på, slik at sluttresultatet blir helt i tråd med din boligdrøm. Kanskje ønsker du et takoverbygg hvor du kan nyte en deilig sensommerkveld? Eller kanskje ønsker du å unne deg litt ekstra luksus med et eget jacuzzi nedfelt i terrassen? Vi tegner og prosjekterer den løsningen du ønsker, enten det gjelder endringer på eksisterende modell eller ønske om tilvalg.

Foto: Norgeshus // Pynten

Eget design – når visjonen er krystallklar

Mange bruker lang tid på å finne drømmehuset, og kanskje er det slett ikke en standardmodell, men et hus som består av mange løse idéer og tanker skriblet ned på en blokk. Med Google, Instagram og Pinterest er det lett å finne inspirasjon. Føler du at det er vanskelig å samle alle tråder til en gjennomtenkt helhet hjelper vi deg mer enn gjerne med akkurat det. Vi samarbeider også med lokale arkitekter som kan se på ting med nye øyne. Ofte er det verdt å investere noen kroner for å få en ny innfallsvinkel på ting, slik at sluttresultatet heves enda noen hakk. Vi kan også bistå med kalkulering og prosjektering, slik at alt er i henhold til gjeldende standard, og du slipper å bekymre deg for TEK17. Det er selvsagt noe helt eget med å sette nøkkelen i døra til et hjem man selv har formet fra A til Å.

Foto: Talgø Tradbo

Talgøs egne modeller

Visste du at vi også tegner egne hus- og hyttemodeller? Er du nysgjerrig på hva som finnes i vår portefølje er det bare å ta kontakt!

Les mer om hus og hytter fra Talgø Bygg.