Hytte på Fannrem med utsikt over Trollheimen

Da Jon Birger Ustad og familien i 2017 skulle realisere sin hyttedrøm på Fannrem i den trønderske kommunen Orkland, spilte tidligere positiv erfaring og et godt lokalt rykte en viktig del i at Talgø Bygg ble kontaktet. Med utgangspunkt i familiens egne tegninger, ferdigstilte Talgø Bygg tekniske byggetegninger, produserte elementer og monterte komplett råbygg. Resultatet ble en rask og smidig prosess – og en lekker familiehytte med fantastisk utsikt over Trollheimen.

Hytte Talgø Bygg

En håndplukket hyttetomt med utsikt

Da Jon Birger Ustad og familien skulle finne sitt hytteparadis, var de heldige å ha flere alternativer å velge mellom. Med slektsgård på Fannrem som foreldrene driver hadde familien et helt eget hyttefelt å plukke tomten sin fra. I fjellområdene på Fannrem befinner man seg i et natureldorado med utallige muligheter for å nyte friluftslivet både sommer og vinter. At Jon Birgers foreldre også hadde bygd hytte i samme feltet fra før, tilrettela for ekstra trivsel med unger som får besteforeldrene like i nærheten på hytta.

En byggeprosess med lokal forankring og lokal leverandør

Jon Birger var allerede kjent med Talgø Bygg og MøreRoyal gjennom arbeidet med å bygge sitt eget hus. Her ble det brukt elementer og kledning fra Talgø. Derfor ble det tidlig bestemt å også kle hytta med royalimpregnerte materialer for å gi minimalt med vedlikeholdsbehov. For å maksimere den flotte utsikten, ble hytta tegnet med store vindusflater. Familien valgte MøreRoyal kledning i grå rett dobbeltfals, for å bygge opp under et moderne uttrykk på fasaden.

Les mer om MøreRoyal kledning her

Det at Talgø Bygg også fikk oppdraget med å montere råbygget på familiens hytte, var det flere krefter som bidro til.

Siden min mor opprinnelig er fra Surnadal og en real lokalpatriot – kom det sterke signaler derfra om å gå for Talgø, som er en lokal bedrift med lang historie på Nordmøre. I tillegg har jeg selv gjennom jobben min i Felleskjøpet gode erfaringer med landbruksbygg levert av Talgø Bygg. Når prisen i tillegg ble konkurransedyktig, var valget enkelt.

Les mer om å bygge hytte med Talgø Bygg her

Tillitsskapende prosess og godt fornøyde kunder

En enkel og grei prosess er viktig i møte med alle kunder, og teamet i Talgø Bygg gjør alltid sitt ytterste for å gjennomføre gode prosjekter som gir kundene en positiv erfaring. Alle de gangene vi har vært i kontakt med Talgø Bygg har vi blitt møtt av jordnære folk vi kunne stole på. Det har aldri vært noen diskusjoner eller uenigheter i prosessen. Denne tilliten har vært noe av det viktigste for oss.

Les mer om hvordan Talgø Bygg jobber med leveranser og prosess her

En kombinasjon mellom ferdige leveranser og egeninnsats.

Familien Ustad bekrefter fornøyd at sluttresultatet ble helt i tråd med deres ønsker. Talgø Bygg monterte raskt og effektivt veggelementer og hoveddrager i taket – før familien selv tok over stafettpinnen for å ferdigstille hytta på dugnad.

Hvis det er noe vi skal si oss mindre fornøyd med, så er det at vi ikke inngikk avtale med Talgø Bygg for å ferdigstille hele hytta utvendig, sier Jon Birger Ustad. Han påpeker at dette arbeidet var mye mer enn de hadde trodd på forhånd, og retter en stor takk til slekt og venner som har bidratt.

Likevel er det fort gjort å legge slitet bak seg når arbeidet er ferdigstilt og hytta står vakkert i fjellheimen klar til bruk – og hos familien Ustad besøkes hytta flittig både i helger og ferier.

Talgø Bygg takker for oppdraget og gratulerer familien Ustad med sin nye hytteperle.

Se flere artikler om våre hytteprosjekter her

Vil du vite mer om hytter fra Talgø Bygg?

Ta kontakt med oss på telefon 71 65 80 00, eller send oss en forespørsel via vårt kontaktskjema. Ønsker du et møte med oss skal vi sette over kaffen med det samme, så er vi klare til du stikker innom. Vi ser frem til en hyggelig prat!