Kortreiste elementer fra Todalen

Bygg levert som ferdige element blir mer og mer vanlig i dagens marked, og for mange er det kanskje en godt bevart hemmelighet at det også er stor elementproduksjon i fabrikken hos Talgø i Todalen. Talgø Bygg, en avdeling i Talgø Møretre, tilbyr elementer til både næringslivet og privatmarkedet, med elementer til støyskjerm, næringsbygg, fjøs, driftsbygninger, redskapshus, busskur, hus og hytter. Og kundene, de kommer fra hele landet.

Det er mange fordeler med å bygge med element, det er effektivt, gir høy kvalitet og er et trygt valg også med tanke på miljøet. Elementene produserer Talgø Bygg i MøreRoyal® – miljøvennlige materialer, som er lette å bygge med, har lang holdbarhet og er ekstremt råtebestandige. Musikk i ørene for både snekker og huseier. Legg til lite og enkelt vedlikehold, så er de fleste solgt.

Talgø Bygg er faktisk en av landets ledende produsenter av støyskjerm og har klare ambisjoner om å vokse videre, både innen fasadeelementer til næringslivet, og innen elementer til privatmarkedet i regionen.

Guttene på element
Talgø Bygg er totalt 30 ansatte som jobber i elementproduksjonen, her representert ved: Ove Rodal, formann, Ola Bæverfjord, lærling og Jan Tore Røen, tømrer.

Vi ønsker å bli en foretrukket leverandør hos alle som skal bygge driftsbygning, hus eller hytte lokalt. Vi vet at det er både skremmende og spennende å starte på en omfattende byggeprosess, og er derfor tett på kundene våre fra den første spede idé til bygget er ferdig og klart til bruk. Du skal føle deg 100% trygg når du velger oss som leverandør.

Det sier Erling Talgø, NK i Talgø Bygg, og femte generasjon Talgø i Talgø-konsernet. Han er tydelig på at dyktige ansatte er en viktig del av suksessfaktoren, både i produksjon og ved oppføring av byggene.
Talgø er derfor helt avhengige av kompetent arbeidskraft, både nå og i fremtiden, og oppfordrer ungdommen, både gutter og jenter, til å velge byggfag.

Vi er glade for å kunne tilby kompetansearbeidsplasser lokalt. Vi mener det er helt avgjørende for at unge skal ønske å flytte hjem igjen etter endt utdannelse. Vi står klare til å ta imot dem når de kommer, avslutter Talgø.

Går du med byggeplaner, ikke nøl med å ta kontakt!
Talgø Bygg tar små og store oppdrag for både næringslivet og private.

Tekst: Amfi Kreativ, Foto: Lediard Foto