Ledig stilling: Bas/tømrer til våre prosjekter

Det er tøffe tider i byggebransjen, både lokalt, regionalt så vel som nasjonalt, men det finnes noen fyrtårn der ute! Talgø Tradbo skiller seg ut med sin sterke posisjon, preget av stor ordrereserve og mange spennende prosjekter.

Om oss

Vi er i en utviklingprosess for å bli neste generasjons tømmerbedrift, som en del av byggdivisjonen i Talgø-konsernet. Vi er derfor på utkikk etter en erfaren bas/tømrer som kan bidra til at vi styrker vår allerede sterke posisjon.

Talgø Tradbo består av ca. 21 ansatte med ulik kompetanse og erfaring. Vår evne til å bruke denne kompetansen og erfaringen gjør oss i stand til å utføre alle våre oppdrag med høy kvalitet og god effektivitet. Det stilles stadig nye formalkrav i alle prosjekter, og det er stor utvikling innenfor helse, miljø og sikkerhet (HMS) og kvalitetssikring (KS).

Vi anser det som en suksessfaktor at vi har greid å fokusere på denne utviklingen samtidig som vi har løst oppdragene for våre kunder.

Om stillingen

Som bas/tømrer i Talgø Tradbo, vil du innta en nøkkelrolle for å lede arbeidet på byggeplass, i samarbeid med prosjektleder. Gjennom høy kvalitetsstandard og etterlevelse av HMS- og KS-krav, vil du få ansvar for å gjennomføre våre prosjekter på en effektiv og trygg måte. 

Vi ser etter deg som kan være med å ta styringen på byggeplass, men også delta på fremdrifts- og byggemøter med kundene.

Vi tilbyr lønn etter avtale, gode muligheter for utvikling i en kompetansebedrift og mange spennende utfordringer sammen med trivelige kolleger!

Arbeidssted vil i stor grad være ute på prosjekter, men vi har hovedkontor på Tingvoll.

Om deg

Da trenger vi at du er pliktoppfyllende, strukturert, løsningsorientert og dyktig til å kommunisere og samarbeide. Vi tilbyr en hektisk og innholdsrik hverdag, og da er det ekstra viktig for oss at du bevarer din integritet uansett hvor hektisk det blir.

Det er ønskelig med et fagbrev/svennebrev som tømrer, men solid erfaring innenfor snekker-/tømrerfaget kan funke det også! Du må kunne lese tekniske tegninger, og førerkort B/BE kommer vi ikke unna. Det er også en fordel med erfaring innen maling, flislegging og/eller betongarbeid.

Interessant?

Da tar du kontakt med enten Øyvind eller Hanne for mer info.

Søknadsfrist: 09. februar 2024 søknader kan også sendes via FINNs «Enkel søknad» her.

Kontaktperson: Øyvind Rolland
Epost: oyvind.rolland@talgo.no
Telefon: 41 10 09 37

Kontaktperson: Hanne Waag
Epost: hanne.waag@talgo.no
Telefon: 95 08 18 28