Talgø Tradbo AS styrker laget: Øyvind Rolland tiltrer som daglig leder

Et intensivt år med rekordmange oppdrag og høy aktivitet nærmer seg slutten for Talgø Tradbo. På tampen av året kan bedriften selv og morselskap Talgø glede seg over at nok en brikke er falt på plass for veien videre. Nå har nemlig påtroppende daglig leder Øyvind Rolland kommet i hus – og med ham ny giv og ambisiøse mål for veien videre i 2023.

Øyvind. B Rolland

Tømrerbedrift med solide røtter på Tingvoll under Talgø-paraplyen

Tømrerfirmaet Talgø Tradbo ble en del av Talgø-konsernet i 2020. Bedriften består i dag av 18 dyktige fagfolk med tilholdssted på Tingvoll i Nordmøre, med over 30 års erfaring med rehabilitering og nybygg. Bedriften har vært i sterk vekst de siste årene, mye takket være evne til omstilling og tilpasning til et marked i stadig endring. Som en del av Talgø-konsernet, skapes i dag synergier og gode utviklingsmuligheter på tvers av konsernets forretningsområder.

Talgø Tradbo er en fullverdig snekkerbedrift som håndterer store og små oppdrag mot kunder i privat, næring og offentlig virksomhet. I dag leveres nybygg, tilbygg og renovering av både hus, hytter og næringsbygg, samt større utviklingsprosjekter. Fra 1. januar vil bedriften bli en del av Norgeshus-kjeden.

Les mer om Talgø Tradbo

Hus oppført av Talgø Tradbo AS / Lediard Foto AS

Ny lederkompetanse i daglig drift

Med en rivende utvikling i bedriften og stadige endringer i byggebransjen, er det viktig med en leder som kan styre skuta med stødig hånd, og Talgø Tradbo har fått en solid ressurs i nyansatt daglig leder Øyvind B. Rolland. Øyvind er utdannet sivilingeniør fra NTNU og har lang erfaring som byggteknisk prosjektleder, både fra Tingvoll kommune, Norconsult og Reinertsen. Når Øyvind nå har latt seg lokke inn i en ny rolle i Talgø Tradbo, er han selv særs motivert for å ta fatt på kommende utfordringer:

Jeg er svært glad og ydmyk over å skulle jobbe sammen med og lede denne gjengen av kunnskapsrike og dyktige håndverkere og prosjektledere. Jeg kommer inn på tampen av et år hvor Talgø Tradbo har omsetningsrekord, etter flere år med stigende tall. Jeg ønsker å bidra til, og forsterke, den positive utviklingen i årene fremover. Ikke minst ser jeg frem til å bidra til å knytte Talgø Tradbo godt inn i Talgø-konsernet. På konsern-nivå skjer det fantastisk mye spennende utviklingsarbeid. Vi har solid støtte fra hyggelige folk innen økonomi, IT, HR, markedsføring mm., og søsterselskaper og underleverandører som gir oss mulige synergieffekter, markedsfordeler og økt fleksibilitet.

Dette blir rett og slett utrolig spennende!

Øyvind Rolland, daglig leder i Talgø Tradbo
Hus oppført av Talgø Tradbo AS / Lediard Foto AS

For Talgø Tradbo er det en trygghet og en viktig milepæl å ha funnet en erfaren og kompetent leder til å videreføre løpende drift:

I rekrutteringsprosessen var det viktig for oss å finne en kandidat med ny kompetanse og iver for å bringe Talgø Tradbo videre fremover i den samme farten vi er inne i. Når valget falt på Øyvind, er det nettopp fordi han har en spennende bakgrunn som representerer noe nytt i selskapet, i tillegg til å dele entusiasmen og ambisjonene vi har for selskapet i årene framover. Vi har gledet oss lenge til dagen da Øyvind skulle starte hos oss!

Erling Talgø, leder i Talgø Byggdivisjon / styreleder i Talgø Tradbo
Hus oppført av Talgø Tradbo AS / Lediard Foto AS

Talgø Tradbo holder stø kurs i en byggebransje i endring

Med et usikkert marked som påvirkes av ytre faktorer, kreves en smidig organisasjon med omstillingsevne. Med Øyvind på plass i ledelsen av et etablert og velfungerende tømrerteam, ligger rammene til rette for veien videre. Talgø Tradbo står i dag i en heldig posisjon med et solid morselskap i ryggen, og en fremoverlent gjeng står nå klare for å befeste sin solide posisjon i byggemarkedet på Nordmøre.

Les mer om Talgø-konsernet

Les mer om Talgø Tradbo