PROSJEKT: Damlia, Byåsen – Trondheim

Visste du at Talgø står bak en rekke utbyggingsprosjekter? Ett av disse er Damlia i Trondheim, hvor det bygges 39 funksjonelle og attraktive familieboliger, tett på naturen i populære Byåsen. Damlia byr på boliger med moderne design, smarte løsninger og vedlikeholdsvennlige fasader, og et nabolag hvor det er lett å senke skuldrene og leve det gode liv.

Damlia prosjekt
Damlia prosjekt
Damlia prosjekt

Om prosjektet

Kort veg til hvilepuls – eller makspuls

Byåsen i Trondheim er et svært populært boligområde blant barnefamilier. Her finner du nemlig familievennlige boliger trygt plassert i rolige og landlige omgivelser, samtidig som du har kort veg til både pulserende byliv og turstier i marka. Akkurat her, i hjertet av Byåsen, finner du Damlia, et helt nytt nabolag reist i regi Talgø. Her bygges det totalt 39 moderne familieboliger over flere byggetrinn, idyllisk plassert i naturskjønne omgivelser i nærheten av Leirelva. Her er alt lagt til rette for det gode liv for både liten og stor, med egne tun som gir rom for både fellesskap og lek i små, grønne lunger.

Bolig som gir tid til overs

På Damlia kan du velge mellom 3 ulike størrelser på boligen, med et spenn fra 102 – 155 kvm., alt etter hva som passer best for deg og din familiesituasjon. På alle boliger er det gjennomgående valgt løsninger av god kvalitet, med flislagt bad og entré, parkett på øvrige rom, Fossline kjøkken og MøreRoyal® på fasade og terrasser. Ønsker du å gjøre tilpasninger er også det selvsagt mulig. Fellestrekk for alle boligene er likevel arealeffektive og funksjonelle løsninger, gjennomgående moderne design og en fasade som kun krever lite og enkelt vedlikehold. Så kan du benytte tiden på langt festligere oppgaver enn å henge i husveggen og flikke og male.

Sjekk ut hjemmesidene til prosjekt Damlia

Damlia er levert med MøreRoyal® kledning og MøreRoyal® terrasser.

Les mer om MøreRoyal

INFORMASJON – Damlia

Kategori: Eneboliger og rekkehus
Adresse: Damlia, Byåsen – Trondheim
Byggherre: Damlia B1 AS
Entreprenør: Talgø MøreTre AS
Underentreprenør: Talgø Tradbo AS
Arkitekt: Asplan Viak
MøreRoyal®: Kledning
Profil/Dimensjon: Kledning 19×148 dobbelfals tett
Farge: RS.25 setersvart
Påbegynt 2019 – under utbygging

Andre prosjekt i MøreRoyal

Kilder: Talgø Bygg / damliabyasen.no
Foto: Lediard Foto AS