Talgø Bygg til Vei og Anlegg

Vi i Talgø Bygg gleder oss til å delta på årets Vei og Anlegg-messe! Den 24. april til den 27. april arrangeres Nordens største anleggsmesse på NOVA Spektrum i Lillestrøm. Vei og Anlegg samler hele anleggsbransjen for å se på de største nyhetene innenfor maskiner og anleggsutstyr.

Og så er det jo en gang slik at maskiner og anleggsutstyr skal brukes til noe, og for oss i Talgø Bygg så deltar vi på Vei og Anlegg for å stolt vise frem våre produkter innenfor elementsegmentet, men med særlig fokus på våre støyskjermer i MøreRoyal – av noen omtalt som kronen på verket på mange infrastrukturprosjekter!

Les mer om støyskjerm fra Talgø Bygg her

Prefabrikkerte støyskjermer – vakre og effektive

Støyskjermer fra Talgø Bygg leveres som prefabrikkerte elementer i henhold til spesifikasjon fra byggherre og entreprenør. Gjennom godt samarbeid, tilbyr vi gode og stedstilpassede løsninger, slik at både små og store prosjekter kan få den best mulige løsningen på støyutfordringene som stadig blir et større problem i det moderne samfunnet.

Prefabrikkerte støyskjermer sørger for mindre tid brukt på montering, samtidig som kvalitetskontroll og nøyaktigheten i arbeidet økes, og det blir mindre behov for administrering på byggeplass.

Og i tillegg leveres støyskjerm fra Talgø Bygg med premium-merkevaren MøreRoyal, et tremateriale av ypperste klasse som i seg selv krever lite og enkelt vedlikehold, kommer med 50 års råtegaranti og er produsert av miljøvennlige materialer.

Finn alt du lurer på om MøreRoyal her

Booke møte?

Vi teller dager til messa går av stabelen, og vi gleder oss til å treffes over en god kopp kaffe for å se på hvordan vi kan være med å løse dine prosjekter. Vi holder til på stand E03-02, og det er fullt mulig å booke møte med oss hvis du bare følger linken under:

HER KAN DU BOOKE MØTE

Vi snakkes på Vei og Anlegg!

Sted: NOVA Spektrum – Norges Varemesse AS, (2004 Lillestrøm)
Dato: 24. april – 27. april
Stand: E03-02