Elementhus fra Talgø Bygg

Hus fra Tradbo

Sammen med samarbeidspartnerne våre kan vi bygge huset du drømmer om, fra planlegging til nøkkelferdig produkt. Hvert år overleverer vi et stort antall boliger til lykkelige huseiere over hele Midt-Norge. Felles for alle er at prosessen representerer en milepæl i livet og det er mange små og store beslutninger som skal tas. Her vil vi i Talgø Tradbo være en stødig partner og støttespiller gjennom hele løpet.

Norgeshus // Vågsund

For de fleste er å bygge bolig den største avgjørelsen og investeringen vi gjør i livet. Vi vil være en trygg og lydhør samarbeidspartner fra den første idéen, til du og familien flytter inn i drømmeboligen.

Øyvind Rolland, daglig leder i Talgø Tradbo


Vi er forhandler av Norgeshus, som har et stort utvalg husmodeller, enten du ønsker funkis eller en moderne, tradisjonell eller herskapelig bolig. Om du er på utkikk etter et unikt og helt kundetilpasset hus, kan vi også tegne og prosjektere dette.

Som en del av Talgø-konsernet har vi godt samarbeid med søsterselskapene våre, for eksempel innen elementproduksjon og trelast. Dette kommer deg som kunde til gode – både via økt effektivitet i byggeprosessen og ekstra konkurransedyktige priser.

Se alle husmodeller fra Norgeshus her

Norgeshus // Flya

Er du klar til å starte på veien mot husdrømmen i dag? Ta kontakt med oss for en hyggelig prat, eller for å få tilsendt Norgeshus sin huskatalog. Vi tilbyr gratis befaring og kommer gjerne med et uforpliktende pristilbud.

Hvorfor velge MøreRoyal?

  • Minimalt vedlikehold

    MøreRoyal er ferdig behandlede materialer klare til bruk, og krever lite og enkelt vedlikehold over tid

  • Kun det beste er godt nok

    For å bli et MøreRoyal-produkt må materialet gjennom egne sorteringskrav for å sikre god kvalitet

  • Garanti mot råte

    Trelast som er vedlikeholdt og montert etter anvisning er dekket av en 50 års garanti