Bygg redskapshus – og ta vare på verdiene

Jobber du innen landbruk, havbruk eller industri omgir du deg gjerne med mye kostbart utstyr, som det er viktig å ta vare på. Står utstyret utendørs øker slitasjen, og behovet for vedlikehold blir større og intervallene tettere. Bygger du eller din bedrift et redskapshus i tre sørger du for at investeringene er beskyttet, både mot naturkrefter og ubudne gjester. Så slipper både du og utstyret å komme ut for hardt vær!

Hvorfor bygge redskapshus?

Uansett næring, innkjøp av utstyr er dyrt og det er derfor viktig å ta godt vare på investeringene. Bygger du redskapshus til maskiner og verktøy du har investert større summer i, er det lettere å:

  1. Unngå slitasje og skade på utstyret
  2. Unngå å friste mennesker med uhederlige hensikter
  3. Få god avkastning ved videresalg
Redskapshus i MøreRoyal i Surnadal på Nordmøre. Foto: Lediard Foto AS

Nordisk klima er ikke det aller mest gjestmilde, og kan tidvis by på barske forhold. Når man først har investert i dyrt utstyr er det kjedelig om det slites raskere enn nødvendig, fordi man mangler lagringsplass. Oppbevares f.eks. traktorer, båter eller maskiner utendørs året rundt, utsettes utstyret for mer slitasje enn nødvendig. Er du ekstra uheldig kan utstyret også ta direkte skade, f.eks. når årets høststormer sender tyngre gjenstander ut på en ukontrollert ferd gjennom nabolaget.

Selv om det er forholdsvis lite kriminalitet i Norge, er det dessverre ikke alle som har rent mel i posen. Når kostbart utstyr står ute i det fri er det både lettere å bli oppmerksomme på fristelsene, og det er også lettere å få det med seg i sene nattetimer. Med et enkelt redskapshus er mye gjort, utstyr kan gjemmes ute av syne for nysgjerrige øyne, og står trygt plassert bak lås og slå.

Kanskje skal du en dag selge utstyret videre? Ved videresalg er det avgjørende at det du skal selge er godt ivaretatt. Godt vedlikeholdte og rene maskiner gir naturlig nok et bedre førsteinntrykk overfor en kjøper. Er det noe som henger og slenger, eller kjøretøyet mangler et speil, er det lett å tenke at her er det noen som ikke har tatt det hele så tungt.

Les mer om redskapshus fra Talgø her

Bygge redskapshus med flere funksjoner

Skal du bygge redskapshus på en gård – eller i et industriområde? Hvor du skal bygge er egentlig ikke så farlig, for et redskapshus i tre kan dekke de aller fleste formål. Vi kan hjelpe deg eller din bedrift med å tegne og skreddersy en løsning som passer dere. Sammen finner vi en modell vi kan ta utgangspunkt i, og ved å trekke fra, legge til, flytte og kombinere justerer vi til utformingen føles riktig. Arkitekturen kan enkelt tilpasses ulike gårds- og bygningsmiljø, og påvirkes med fargevalg, vindustyper, portløsning, kledninger, taktekking og varierte dekorvalg.

Og du? Ikke glem at et redskapshus gjerne skal dekke flere formål samtidig. Bruk derfor litt tid på å finne ut hva akkurat du trenger plass til. Enten det er landbruksmaskiner, traktor, lastebil, bobil, SUV, personbil, snøscooter, plentraktor, snøfreser, trillebår, tilhenger, moped, bildekk, truck, hobbyrom … Puh!

Er du usikker på hvor stort du ønsker å bygge kan det være verdt å lage en tegning som gir rom for utvidelser. Da kan du enkelt bygge på små eller store moduler, og endre redskapshuset ved en senere anledning. Om det skulle være ønskelig.

Redskapshus i tre – en varig verdi i seg selv

Å ta vare på verdiene handler også om å ta gode valg. Å bygge redskapshus i tre er både miljøvennlig, vakkert og varig. Våre redskapshus er kledd med MøreRoyal som standard, norskproduserte og royalimpregnerte materialer for tøffe, nordiske forhold. Kledningen er dobbeltbehandlet, dvs. både trykkimpregnert og kokt i olje under vakuum, noe som gir unike egenskaper. Materialene har ekstra høy kvalitet, trenger kun lite og enkelt vedlikehold – og har hele 50 års råtegaranti.

Pris på redskapshus

Talgø Bygg har gjennom årene levert mange forskjellige redskapshus, i ulike prisklasser. Ta kontakt, så finner vi en modell å ta utgangspunkt i, slik at du raskt kan få et prisestimat.

Redskapshus og verksted - malt i rødt
Redskapshus med malt kledning i Øvre Surnadal på Nordmøre. Foto: Lediard Foto AS

Vi har fleksible løsninger som både passer for landbruk, havbruk og næring / industri.

Vil du vite mer om redskapshus fra Talgø Bygg?

Ta kontakt med Nils Ove på telefon 71 65 80 00, eller send oss en forespørsel via vårt kontaktskjema. Ønsker du et møte med oss skal vi sette over kaffen med det samme, så er vi klare til du stikker innom.

Vi ser frem til en hyggelig prat!