Talgø Bygg deltar på Dyrsku’n 2024

Den 13. til 15. september går Dyrsku’n av stabelen, og vi i Talgø Bygg gleder oss stort til å være med på moroa! Faktisk er det aller første gang vi deltar på Dyrsku’n, noe som alltid er stas!

Vi deltar også her, i likhet med Dyregod-messa, sammen med vår kjære søsterbedrift Talgø Agrobygg! Her håper vi at vi kommer i kontakt med noen nye og trivelige kunder i området, som er interesserte i se nærmere på våre kvalitetsprodukter og -løsninger.

Sted: Nordbygdivegen 60, Seljord
Tid: 09:00-20:00 (fredag og lørdag) / 09:00-17:00 (søndag)
Dato:
13. september – 15. september
Stand:
E355

Prefab. fra Talgø Bygg – prefabrikkerte elementer sparer tid

Konseptet vårt er like enkelt som det er godt. Vår prefab.-kolleksjon består av prefabrikkerte elementer til alle slags bygg. Naturligvis inkludert fjøs og driftsbygninger, men like gjerne til større bygg, hus, hytter, redskapshus og sågar støyskjerm.

Vi har jobbet i og med markedet i mange år, så vi vet at det for eksempel er viktig for våre kunder i landbruket med en effektiv og god byggeprosess. Det gir bedre kostnadskontroll, og man unngår kostbar driftsstans.

LES MER: prefab. fra Talgø Bygg

LES MER: Landbruksbygg fra Agrobygg med elementer fra Talgø Bygg

Snakk med oss!

Hvis du har planer om å satse og derfor bygge nytt, kan det være lurt å stikke innom. Og du kan gjerne ta kontakt med oss i forkant av messa ved å følge kontaktskjemaet under her:

Tradisjonsrike Dyrsku’n

Dyrsku’n er en av de største og mest tradisjonsrike messene vi har i Norge. Messa har vært arrangert siden 1866, og i moderne tid samles det rundt 90.000 besøkende denne helga i vakre Seljord.

Messen, som er på hele 160 dekar, begynte opprinnelig som en utstilling av og handel med dyr og tamdyr, men i dag finner man alt fra god, lokalprodusert mat og drikke, til håndverksarbeid, bygg og anlegg.

Vi sees på Dyrsku’n 2024! Mer informasjon finner du HER.