Talgø Bygg til Dyregod

Vi i Talgø Bygg ser med forventning frem til å delta på årets Dyregod! Den 6. september til den 8. september samles noen av de flotteste representantene for norsk landbruk og bygdenæringer på Batnfjordsøra.

I samarbeid med vår søsterbedrift Talgø Agrobygg, vil vi stå på stand hele helga for å vise frem våre knakende gode løsninger for landbruksbygg.

LES MER: Landbruksbygg fra Agrobygg med elementer fra Talgø Bygg

Prefabrikkerte elementer: prefab. fra Talgø Bygg

Samarbeidet mellom Talgø Bygg og Talgø Agrobygg er naturlig nok tett. Vi vet at det er spesielt viktig for våre kunder i landbruket med en effektiv og god byggeprosess, blant annet for å unngå unødvendig driftsstans.

Derfor har vi spesialisert oss på prefabrikkerte elementer i tre, som nå har blitt samlet i det nye prefab.-sortimentet. Både Nordmøre og Nord-Trøndelag kan skilte med «skiftende vær», så vi kjenner det norske klimaet og de utfordringene som følger med svært godt. Det er derfor kvalitet er det viktigste for oss.

LES MER: prefab. fra Talgø Bygg

Under prefab.-sortimentet finner vi i tillegg til fjøs og driftsbygninger også elementer til redskapshus, hus og hytter og støyskjerm, blant annet.

Komme i kontakt?

Har du planer om å sette opp landbruksbygg eller andre bygg? Ta kontakt med oss via kontaktskjemaet under her:

Vi gleder oss masse til Dyregod-dagane, og vi ser frem til å treffes til det som forhåpentligvis blir en god kopp kaffe i tidlig høstsol på Batnfjordsøra.

Det er masse fine aktiviteter for hele familien denne helga, så vi oppfordrer alle om å komme for å oppleve et fantastisk arrangement! Mer info om Dyregod-dagane finner du HER.

Sted: Nordmørsvegen 23, Batnfjordsøra
Tid:
10:00-18:00 (fredag og lørdag) / 10:00-17:00 (søndag)
Dato:
6. september – 8. september
Stand:
112